Hi lieve meiden!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog of video heb geplaatst. Ik heb heerlijk van de vakantie genoten en inmiddels ben ik alweer begonnen aan mijn laatste studiejaar van de Pabo! Mijn studie gaat zoals jullie vast wel weten altijd voor op mijn bedrijfje maar ik wilde de tweede business birthday van Meisje op de dijk natuurlijk niet vergeten!

Daarom organiseer ik op zaterdag 31 augustus van 14uur tot 18uur bij mij thuis een feestje! Meisje op de dijk is op 1 september namelijk twee jaar officieel in mijn leven en dat wil ik graag met jullie vieren. Je kunt alle informatie over dit event/feestje vinden door op de link hieronder te klikken en daar kun je ook direct een van de laatste kaartjes bestellen.

www.ticketkantoor.nl/shop/meisjeopdedijk

In de video vertel ik je er ook van alles over en laat ik het aanbod zien wat je op de 31e kunt komen shoppen! Doe een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s. Veel kijkplezier!