Yes, vandaag is het zover… Meisje op de dijk staat weer gezellig met een kraam vol mooie sieraden en accessoires op een marktje. In de vlog van afgelopen woensdag vertelde ik al waarom ik weer op de markt sta. Voor degene dit nog niet weten: ik ben gevraagd door de organisatie van het event Stay Strong dat in het teken staat van sport om zo geld in te zamelen voor de Daniel den Hoed Stichting.

Het doel van deze dag:

Een week na deze bijzondere dag (18 mei) gaat het Daniel den Hoed verhuizen en willen wij de Cheque overhandigen. Met het opgehaalde geld willen we het mogelijk maken om de voeding op de Interne Oncologie en Hematologie aan te vullen met nog meer gezonde voeding zoals verse thee, eieren, noten, groentesappen, smoothies en vers fruit. We willen de patiënten laten ervaren wat gezonde voeding met je doet en wellicht helpt het hun de zware behandeling te doorstaan.

Hier kun je meer informatie vinden over Stay Strong: https://staystrong-ddhs.nl/

flyer.jpg

Meisje op de dijk doneert 50 eurocent van iedere aankoop (groot of klein) aan de Daniel den Hoed Stichting voor dit mooie initiatief. De markt kun je bezoeken van 12:00u tot 16:00u en na 16:00u wordt de opbrengst van de hele dag bij elkaar opgeteld en even later zal de bekendmaking van het totaal bedrag plaats vinden bij het podium.

Ik heb er net als met Koningsdag weer super veel zin in. Zo leuk om met mijn bedrijfje nieuwe dingen te doen! Als jij ook gezellig wilt langs komen, kun je ons vinden in de wijk Kraaihoek in Papendrecht. De sieraden en accessoires hebben kleine prijsjes en ook kun je de allernieuwste collectie shoppen die niet online staat! Ik kijk er al naar uit om je te zien vandaag!