Hi Meisjes,

Het ‘unboxen’ van pakketjes met spullen is op internet een ware hit. Een aantal keer per maand ‘krijg’ ik een pakketje binnen met de inkopen die ik voor Meisje op de dijk heb gedaan. Het lijkt me leuk om aan jullie te laten zien hoe het eruit ziet als ik zo’n doos met een nieuwe collectie of back in stock items binnen krijg. Kijk gezellig mee naar de foto’s van de Meisje op de dijk pakt uit unboxing.

Unbox 4

Als ik het factuurformulier en het bubbeltjesplastic weghaal, liggen deze nieuwe haarbandjes bovenop. Wat een toffe printjes! Ik krijg er al gelijk zomerkriebels van.

Unbox 3

Als ik alle haarbandjes uit de doos haal, zie ik de bestelde sieraden liggen. Ik heb een paar items voor de nieuwe collectie besteld en verder veel items die al een tijdje uitverkocht waren. Die ga ik dus even sorteren.

 

Unbox 2

Zo. En dan ligt de hele tafel vol met alle spulletjes. Na het uitpakken check ik of alle items die ik heb besteld ook zijn ontvangen. Daarna bekijk/controleer ik of de items naar wens zijn.

Unbox 1

Met dit nieuwe kettinkje ben ik heel erg blij! De kraaltjes zijn klein en het sterretje pas goed bij het fijne kettinkje. Ik twijfel nog of ik dit kettinkje ook in andere kleuren ga bestellen. Laat het me zeker weten als je dat zou willen.

Na het uitpakken en checken van alle items werk ik de website bij. Nieuwe items op de website plaatsen duurt wat langer dan het veranderen van de voorraad van items die al online staan. Daarna plaats ik meestal iets op social media en wacht ik af hoe de nieuwe items door jullie worden ontvangen. Meisje op de dijk heeft altijd een heel beperkte voorraad omdat er zo meer nieuwe items bij kunnen komen. Zo kan Meisje op de dijk goed inspelen op de nieuwste trends. Uitverkochte items worden natuurlijk wel regelmatig opnieuw aangevuld.

Later deze week wil ik foto’s maken van de nieuwe haarbandjes want wat zijn ze leuk. En je shopt ze al voor maar 8,95! Wat vind jij van de haarband-trend? Draag je ze in de zomer of winter zelf ook of is het niets voor jou? Laat je reactie achter in de comments.