Markt agenda, 500 orders & kortingscode!

Het is weer maandag! Ik heb wat wat leuke nieuwtjes voor jou om je nieuwe week gezellig mee in te luiden..

Deze zomer staat Meisje op de dijk 3x op een markt met een kraampje met onze spulletjes. Op de markt hebben we de bestsellers en nieuwe items die je alleen op de markt kunt shoppen zoals oorbellen, tassen en nieuwe enkelbandjes. Misschien ben je al eerder bij een kraampje langs geweest? Je kon toen alleen met contant geld betalen en dat was voor sommige van jullie lastig. Logisch ook want tegenwoordig pinnen we liever. Meisje op de dijk heeft daarom naar jullie advies geluisterd: vanaf nu kun je bij onze marktkraampjes betalen met je pinpas! 👏 Hieronder de gegevens van de markten waarop je gezellig langs kunt komen:

  • 12 augustus Zondag Zomer Boulevardmarkt in Vlissingen, Zeeland van 10:00uur tot 18:00uur.
  • 18 augustus Ibiza Summer Fair Vakantiepark Roompot Aquadelta Bruinisse van 09:00uur tot 17:00uur.
  • 16 september Nazomerkriebels Ibizamarkt centrum Breukelen 13:00uur tot 18:00uur.

Ben je op een van deze dagen in de buurt? Kom dan zeker even hoi zeggen en naar de mooie items van Meisje op de dijk kijken & shoppen natuurlijk 😏. Heb je nog een andere markt voor Meisje op de dijk in gedachten deze zomer? Laat het dan  zeker weten!🧡

Ander belangrijk nieuws… 👀 Meisje op de dijk is een paar weken geleden over de 500 orders heen gegaan!! Wauw, wat een mijlpaal! Vorig jaar op 1 september kon je voor het eerst iets bestellen in de webshop en nu hebben al meer dan 500 meisjes iets besteld in de webshop. Dit is iets wat we nooit hadden verwacht en waar we ontzettend trots op zijn! Tijdens onze vakantie hebben jullie ook massaal sieraden en accessoires besteld. Wil je weten hoe ik dit verwerkt heb na de vakantie? Bekijk dan hieronder de video:

Speciaal voor jou een kortingscode om je te bedanken voor jouw support om mijn bedrijfje te laten groeien. Je kunt code: DANKJEWEL gebruiken voor 20% korting op je totaalbedrag. Deze code is geldig t/m 31 augustus 2018. Shop hier: www.meisjeopdedijk.nl 🧡✨

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.