Yess, eindelijk is het mij gelukt om het tweede deel van de vakantie vlog in Canada te uploaden. In Canada had ik alleen Wi-Fi bij koffietentjes en daar was de verbinding niet sterk genoeg om een video op YouTube te krijgen. Inmiddels ben ik zelf alweer terug in Nederland en ik vind het niet erg om nu bezig te zijn met de opgenomen vlogs want door alle beelden te zien, krijg ik weer de fijne vakantie vibes :).

De eerste Canada vlog begon op Schiphol en daarna kon je zien wat we de eerste dag hebben gedaan in Niagara Falls. Hier hebben we twee dagen in een hotel gezeten. Wil je deze vlog terug zien? Klik dan hier.

De tweede Canada vlog gaat verder in Niagara Falls waar we het vriendelijkste dorpje van Canada in gaan. Ook varen we mee met de Maid of the mist die voor je gevoel dwars door de watervallen vaart, echt een beleving om nooit meer te vergeten! We kregen vooraf al een regenponcho wat er erg grappig uitzag als de win eronder kwam, haha. Nou die poncho kwam goed van pas want we kwamen terug als bezopen katjes. Diezelfde dag zijn we gaan lunchen bovenin The Skylon Tower, ook dit was weer een ervaring om nooit te vergeten. Echt een prachtig uitzicht waarbij we de watervallen van bovenaf konden zien. Timothy en zijn familie zijn daar al eerder geweest maar voor mij was het allemaal nieuw en heel bijzonder om te zien hoe groot en indrukwekkend het daar allemaal is.

Na Niagara Falls zijn we naar Darien Lake gegaan een water/pretpark. Ook dit was heel erg leuk! Helaas ging hier de batterij van mijn camera leeg en was ik mijn oplader vergeten dus heb ik hier niet veel gefilmd.

We beleven nog veel meer leuke dingen dus kijk je gezellig mee naar de beelden?

Laat me zeker weten wat je van de tweede Canada vlog vond. Mocht je er geen genoeg van krijgen dan heb ik goed nieuws voor je: de derde Canada vlog komt aanstaande vrijdag al online, jeej!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.