LIFESTYLE

Hier kun je artikelen lezen met het onderwerp lifestyle. Soms iets persoonlijks, soms een leuke review of tip. Laat je inspireren op deze pagina.

Deze lente/zomer musthaves wil je hebben!

De afgelopen week heb ik heerlijk genoten van het zonnetje! Ik merkte dat ik meer energie had en ik ging lekker naar buiten om een frisse neus te halen en vitamine D op te doen. Ook genoot ik met vriendinnen op het terras in het zonnetje met een wijntje, heerlijk vind...

Lees meer

Mijn nieuwe auto en mijn rijles ervaring

Een maand geleden haalden Timothy en ik onze nieuw auto op. We hebben allebei onze vorige auto's verkocht omdat we er maar eentje in gebruik hadden. Ik heb vijf dagen per week een auto nodig om mee naar Breda of Roosendaal te rijden omdat ik dan naar school en stage...

Lees meer

Welkom bij Meisje op de dijk!

Het gezicht achter Meisje op de dijk ben ik: Dana (23). In het dagelijks leven ben ik een derdejaars Pabo student met een sieraden webshop. Dit bedrijf heb ik sinds september 2017 en heeft me vanaf het eerste moment geïnspireerd om aan jullie te vertellen wat mijn ervaringen zijn rondom ondernemen. Op mijn blog en YouTube kanaal deel ik graag mijn passie met jullie. Wie weet kan ik jou inspireren of informeren over het hebben van een webshop. Je kunt op mijn blog ook terecht voor artikelen over lifestyle en veel meer!

Veel plezier bij Meisje op de dijk!

ad

Elke woensdag staat er voor jou om 06:00u een nieuwe video online op mijn YouTube kanaal. Een gezellige vlog uit mijn dagelijks leven, een grappige video met mijn zussen of een video over ondernemen. Neem eens een kijkje en abonneer je gratis op het Meisje op de dijk kanaal!

Ad