LIFESTYLE

Hier kun je artikelen lezen met het onderwerp lifestyle. Soms iets persoonlijks, soms een leuke review of tip. Laat je inspireren op deze pagina.

VLOG | Q&A over ondernemen & mijn bedrijf voorbereiden op de Koningsdag markt

Vandaag staat er weer een nieuwe vlog voor je klaar die in het teken staat van Pasen & Koningsdag. Ik heb met mijn familie de paasdagen doorgebracht op de camping in Zeeland. Daar hebben we lekker gegeten en zijn we naar ons favoriete dorpje in Veere gegaan. Ook...

Lees meer

Welkom bij Meisje op de dijk!

Het gezicht achter Meisje op de dijk ben ik: Dana (23). In het dagelijks leven ben ik een derdejaars Pabo student met een sieraden webshop. Dit bedrijf heb ik sinds september 2017 en heeft me vanaf het eerste moment geïnspireerd om aan jullie te vertellen wat mijn ervaringen zijn rondom ondernemen. Op mijn blog en YouTube kanaal deel ik graag mijn passie met jullie. Wie weet kan ik jou inspireren of informeren over het hebben van een webshop. Je kunt je ook aanmelden voor mijn Facebook community: Yes, ik start een eigen bedrijf!

Maak jouw droom waar!

Liefs Dana

ad

Elke woensdag staat er voor jou om 06:00u een nieuwe video online op mijn YouTube kanaal. Een gezellige vlog uit mijn dagelijks leven, een grappige video met mijn zussen of een video over ondernemen. Neem eens een kijkje en abonneer je gratis op het Meisje op de dijk kanaal!

Ad