Bijna studievertraging…😱 Nieuwe dingen in mijn webshop proberen! 🎀🎁😍

Bijna studievertraging…😱 Nieuwe dingen in mijn webshop proberen! 🎀🎁😍

Het heeft even een tijdje geduurd maar er staat vandaag weer een vlog voor je klaar! In de video leg ik je uit waarom het wat rustiger is op mijn blog en YouTube kanaal. Ook dele ik de stress die ik heb voor mijn rekententamen want als ik die niet haal, heb ik...

VLOG #12: De nieuwe inkopen voor mijn sieraden webshop testen

VLOG #12: De nieuwe inkopen voor mijn sieraden webshop testen

n de vlog zie je dat mijn bestelling met de inkopen van mijn sieraden webshop binnen zijn gekomen en deze ga ik met mijn zusje uitpakken en aan jullie laten zien. In de vlog zie je dat mijn bestelling met de inkopen van mijn sieraden webshop binnen zijn gekomen en deze ga ik met mijn zusje uitpakken en aan jullie laten zien.

VLOG #11: Jullie vragen over ondernemen beantwoorden

VLOG #11: Jullie vragen over ondernemen beantwoorden

ia mijn insta stories had ik jullie de vraag gesteld waarover jullie meer wilden weten zodat ik daar een video over kon maken. Omdat ik niet over elke vraag een aparte video kan maken, besloot ik om in de vlog een aantal gestelde vragen direct te beantwoorden. De vragen die jullie hebben gesteld gingen over hoe je meer verkopen krijgt, hoe ik mijn administratie doe en over hoe je een groter bereik krijgt op social media. Ik geef jullie mijn eerlijke antwoorden op deze vragen.

Welkom bij Meisje op de dijk!

Het gezicht achter Meisje op de dijk ben ik: Dana (23). In het dagelijks leven ben ik een derdejaars Pabo student met een sieraden webshop. Dit bedrijf heb ik sinds september 2017 en heeft me vanaf het eerste moment geïnspireerd om aan jullie te vertellen wat mijn ervaringen zijn rondom ondernemen. Op mijn blog en YouTube kanaal deel ik graag mijn passie met jullie. Wie weet kan ik jou inspireren of informeren over het hebben van een webshop. Je kunt je ook aanmelden voor mijn Facebook community: Yes, ik start een eigen bedrijf!

Maak jouw droom waar!

Liefs Dana

ad

Elke woensdag staat er voor jou om 06:00u een nieuwe video online op mijn YouTube kanaal. Een gezellige vlog uit mijn dagelijks leven, een grappige video met mijn zussen of een video over ondernemen. Neem eens een kijkje en abonneer je gratis op het Meisje op de dijk kanaal!

Ad