Hi Meisjes,

Dit weekend ben ik met mijn vriend Timothy een weekendje weg geweest. We hadden nog te vieren dat we 5 jaar samen waren. Hij had mij eerder al verrast om samen naar het Efteling Hotel te gaan, zo leuk! Ik keek er heel erg naar uit. In het hotel stond mij nóg een verrassing te wachten.. Kijk je gezellig mee? 

Vorige week had ik 25% korting gegeven in de webshop omdat ik een week met vakantie was en ik geen orders kon aannemen. Ik heb in totaal 27 orders mogen inpakken en versturen, zo bijzonder! Het was afgelopen maandag even hard doorwerken maar daarna kon ik trots kijken naar de stapel met bestellingen. Op mijn Instagram kun je hier de foto’s van terug zien.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.