Mijn allereerste keer op de markt… Koningsdag vlog #2

27 april was het Koningsdag! Dit was voor mij een dag waar ik met mijn sieraden webshop meisjeopdedijk.nl al lang op aan het wachten was. Ik keek erg uit naar het moment waarop ik kon zien hoe klanten zouden reageren op de spulletjes die ze normaal alleen via een afbeelding in de webshop kunnen zien. Het was echt een ontzettend leuke dag! Kijk je gezellig mee naar de beelden van Koningsdag? ♥

Achteraf kwam ik erachter dat ik heel weinig gefilmd heb. De gefilmde beelden zijn ’s ochtends gemaakt en vanaf 11 uur werd het steeds drukker en drukker bij de kraam. Mijn zussen en moeder hebben mij geholpen om alle klanten te helpen met passen, inpakken en betalen. Super lief! Doordat het zo druk was en ik ook daarvan probeerde te genieten, ben ik vergeten de camera erbij te pakken. Het voelde ook wat ongemakkelijk om te filmen waar klanten bij stonden. Dit zal ik een volgende keer dus wat beter aanpakken want het is echt leuk om terug te kijken!

Lees hier hoeveel geld we aan Edukans hebben gedoneerd dankzij alle aankopen op Koningsdag bij de Meisje op de dijk kraam.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.