Koningsdag 2018: eerste keer op de markt met Meisje op de dijk

Wauw! Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover… Koningsdag! Voor de sieraden en accessoires van Meisje op de dijk had ik een mooie kraam gehuurd in Papendrecht. Rond 06:45uur ben ik met Timothy, Eva en een auto vol met spullen voor de kraam naar de vrijmarkt gereden. Alle sieraden had ik van te voren al in de displays gedaan. Een hele klus maar het zag er wel gelijk goed uit. In de vlog van vorige week woensdag kun je alle voorbereidingen die ik deed voor Koningsdag bekijken.

De kraam opbouwen duurde ongeveer drie kwartier denk ik. Het was nog best een klus om alles zo neer te leggen dat het er voor de mensen die voorbij kwamen goed uit zag. Samen met Eva heb ik dit zo goed mogelijk geprobeerd te doen. Ik had nog oranje bloemen gekocht die super leuk stonden op de tafel tussen alle spulletjes. Van telefoonhoesjes, sieraden, fanny packs tot aan pins, haarbandjes en squishy toys voor de kinderen. Er lag heel veel leuks voor iedereen.

Het was een hele leuke dag en ik heb ontzettend veel positieve reacties gekregen. Dat gaf mij echt een enorme boost. Ik vond de kraam en de spulletjes er zelf ook leuk uit zien maar om dit te horen van mensen die ik zelf niet ken, voelde toch wel bijzonder.

De meiden, moeders en oma’s die iets gekocht hebben afgelopen vrijdag: heel erg bedankt! Ik vond het super leuk om de sieraden in te pakken en om te vertellen over de sieraden en de webshop. Ook hoorde ik dat er veel mensen uit de omgeving dat zij al eens op de webshop hadden gekeken of al iets hadden besteld online. Zo leuk om deze klanten nu eens te zien!

Van elke aankoop heb ik 50 eurocent gedoneerd aan Edukans. Zo hebben mijn klanten en ik samen een steentje bij kunnen dragen aan een goed doel. Bij elkaar hebben we €35,50 opgehaald voor Edukans waardoor we hen helpen om kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden een kans te geven om onderwijs te volgen. Dit bedrag lijkt misschien wat klein maar er zijn 71 mensen geweest die afgelopen vrijdag iets hebben gekocht bij de Meisje op de dijk kraam. Er zijn dus 71 mensen die Edukans hebben gesteund en daar ben ik super trots op!

Zoals je misschien al merkt aan wat ik heb geschreven, kijk ik terug op een heel geslaagde Koningsdag! Met veel plezier, drukte en gezonde spanning is het helemaal goed gekomen en heb ik inmiddels ook alle spullen weer opgeruimd. Ik ben heel erg benieuwd wat jij gedaan hebt op Koningsdag? Misschien ook wel spullen verkocht op een vrijmarkt of ben je naar een feest gegaan? Laat het me weten bij de comments. Aanstaande woensdag komt de Koningsdag vlog #2 online waarin ik je alle beelden laat zien van Koningsdag met Meisje op de dijk. Abonneer je alvast op mijn YouTube kanaal om deze video niet te missen.

Abonneer knop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.