Wat leuk dat je weer komt kijken naar mijn nieuwste video. Het is december en zoals ik in mijn decemberkalender al aan jullie liet weten, staat er vandaag een kerst special vlog voor jullie klaar! Afgelopen weekend ben ik samen met Timothy gaan kerst shoppen en heb ik voor de eerste keer onze eigen kerstboom opgetuigd. Zo leuk om ons eigen plekje naar onze eigen wens ”kerstproef” te maken! Timothy en ik zijn allebei dol op de december maand en helemaal op kerst. In de vlog neem ik jullie gezellig mee op pad tijdens het kerst shoppen en het optuigen van onze kerstboom. Kijk gezellig met ons mee!

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop

Staat bij jou de kerstboom al? Ik ben benieuwd welke kleuren er dit jaar in jouw kerstboom te vinden zijn? Laat het me weten bij de reacties.