Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog om de nieuwste dagvlog van Meisje op de dijk te bekijken! In deze vlog neem ik jullie mee naar een schooldag en zie je hoeveel moeite ik heb met parkeren, haha ;-). Via mijn insta stories had ik jullie de vraag gesteld waarover jullie meer wilden weten zodat ik daar een video over kon maken. Omdat ik niet over elke vraag een aparte video kan maken, besloot ik om in de vlog een aantal gestelde vragen direct te beantwoorden. De vragen die jullie hebben gesteld gingen over hoe je meer verkopen krijgt, hoe ik mijn administratie doe en over hoe je een groter bereik krijgt op social media. Ik geef jullie mijn eerlijke antwoorden op deze vragen. Als je nog een andere vraag hebt dan mag je deze zeker laten weten bij de reacties zodat ik er op kan antwoorden of deze vraag in een vlog kan beantwoorden.

Kijk gezellig met me mee, doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze dagvlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl. Ik ben ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden of wat je nog wilt zien, let me know bij de reacties :-).