Sinds januari van 2018 ben ik begonnen om naast mijn webshop een blog bij te houden. Omdat ik niet veel tijd heb naast mijn studie en de webshop ben ik nogal zoekende geweest naar hoe ik het beste mijn blog kan bijhouden. Ik vind het schrijven van artikelen steeds leuker worden en het is altijd al een passie van mij geweest om dingen op te schrijven. Bij het uitzoeken van hoe ik mijn blog het beste kan inzetten voor jullie, heb ik jullie hulp hard nodig! Ik ben namelijk benieuwd naar jouw tips en tops over hoe ik op dit moment met mijn blog bezig ben. In de afgelopen weken ben ik weer vaker gaan bloggen en ik merk dat de bezoekersaantallen daardoor flink zijn gegroeid. Hier wil ik graag serieus mee aan de slag gaan zodat ik jullie beter kan voorzien in de leesbehoefte die jullie hebben. Want zonder lezeressen geen blog natuurlijk! 😉

Om erachter te komen wat de doelgroep van mijn blog is en wat jullie in het dagelijks leven bezighouden, heb ik een enquête gemaakt met vragen die je kunt invullen. Omdat ik natuurlijk super blij ben met de input die jij mij kunt geven, verloot ik onder de deelnemers een cadeaubon t.w.v. 20 euro van www.meisjeopdedijk.nl Met de feestdagen op komst, zit hier vast een mooi cadeautje voor jezelf bij! Wanneer je je mailadres invult bij de laatste vraag van de enquête maak je kans op de cadeaubon.

Cadeautje.png

KLIK HIER OM DE VRAGENLIJST IN TE VULLEN

Alvast héél erg bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Ik ben je daar super dankbaar voor. Binnenkort als ik de gegevens allemaal binnen heb en ik ze heb verwerkt zal ik ze met jullie delen!

liefs

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop