Hi Meisjes,

Vanaf vandaag zal ik op een vaste dag een weekend vlog uploaden. Ik heb gekozen voor de woensdag omdat ik dan na het filmen in het weekend nog genoeg tijd heb om de video te editen. Omdat ik doordeweeks gewoon naar school ga of stage loop, heb ik besloten om in het weekend te filmen. Dit zijn wat leukere beelden en de vlog is dan wat minder lang.

In de tweede weekendvlog laat ik je de krant zien met het interview dat op Valentijnsdag in het Papendrechts Nieuwsblad is verschenen. Ook ga ik sporten met mijn zusje Eva & met Mega Toby hehe.. Bij Basic Fit heb je namelijk nieuwe virtuele lessen waarin Louis Talpe (Mega Toby) je trainer is! Op zondag ben ik lekker gaan wandelen en gaan lunchen bij Happy Italy met Timmie. Kijk je gezellig mee? 

Ik moet natuurlijk nog ervaring opdoen met het opnemen van video’s/vlogs. Heb je een gouden tipvoor mij? Laat mij deze dan zeker weten en laat ook je reactie op deze vlog achter bij de comments! ♥

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

Abonneer knop

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop