De tweede kerst special vlog staat voor jullie klaar! Ik heb het afgelopen weekend een kerst shopping event gehad bij Loes in Papendrecht. Dit was echt heel gezellig en ik heb veel leuke meiden mogen ontmoeten die gezellig hun kerstinkopen kwamen doen. Gelukkig wilde mijn zus Eva mij komen helpen want dat was hard nodig haha! Twee dagen later stond ik op de kerstmarkt in ‘s-Gravenzande. Deze kerstmarkt was een stuk minder succesvol. Ik ben me er weer bewust van geworden dat het niet te peilen is of je veel verkopen zult hebben tijdens een event of markt. In deze vlog laat ik jullie ons nieuwe ”kerstkindje” zien: Spotty. Een super schattig dwerghamstertje. Kijk je weer gezellig mee en laat je weten wat je ervan vond? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop