De laatste tijd krijg ik weleens de vraag hoe ik met mijn webshop http://www.meisjeopdedijk.nl ben begonnen.

Waar moet je beginnen als je een webshop wilt beginnen?

Dit is een vraag waar ik lange tijd zelf ook geen antwoord op wist. Vorig jaar in de zomervakantie heb ik het antwoord op deze vraag gezocht én gevonden. Na veel voorbereidingen heb ik op 1 september in 2017 mijn eigen webshop geopend. Super gaaf natuurlijk maar er komt ook veel bij kijken. Graag vertel ik je in een video hoe en waarom ik met Meisje op de dijk ben begonnen. Ik vertel je waarom ik ben begonnen en welke struggles ik allemaal heb gehad toen ik bezig was om mijn webshop te openen. Ben je benieuwd naar het verhaal voordat Meisje op de dijk begon? Kijk dan gezellig mee naar de video hieronder. 

Lees ook dit artikel.

Bedankt voor het kijken van de video! Laat zeker je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Heb je een leuk idee of wil je iets weten voor in een volgende video? Let me know!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop