Hi Meisjes,

Dit weekend was het Pasen! Ik zit momenteel middenin mijn tentamenweek, de derde van dit jaar alweer. Ik heb keihard gewerkt aan mijn verslagen en ik ben inmiddels begonnen met blokken voor de leertentamens. Op zaterdag zijn we bij Loes in Papendrecht gaan high tea’en voor de verjaardag van mijn zus. Ze is gister op 3 april 26 geworden, wiee! Ik ben super trots op mijn lieve, knappe zus. Zondag hebben we gezellig met de familie gegeten voor Pasen. Omdat het een lang weekend was, heb ik ook nog een stukje op maandag gevlogd. Kijk je gezellig mee? ♥ 

Laat zeker je reactie op de 8e vlog achter bij de comments op de blog of op YouTube.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop