Vandaag heb ik een Dana’s musthaves artikel voor jullie met twee outfits die helemaal mijn ding zijn. Ieder jaar kijk ik weer uit naar de herfst. Wandelen in de bossen, een frisse neus halen en de kleuren van de natuur in de herfst vind ik prachtig. Ik vind het fijn om makkelijke kleding te shoppen die ik op meerdere manieren kan combineren. De twee outfits die ik vandaag aan jullie laat zien, passen helemaal bij de herfst vanwege de kleuren. Bij allebei de outfits heb ik een musthave die mijn outfit helemaal afmaakt.

Basic musthaves voor een herfstoutfit look 1

Meisje op de dijk blog Tannery leren riem

Een dikke panty, een basic zwart rokje en zwarte laarsjes zijn de basis voor deze outfit. In de herfst draag ik graag donkere kleuren dus dat zie je bij deze outfit ook terug. Bij deze outfit heb ik een zwarte coltrui aan. Een coltrui draag ik graag omdat het lekker warm is en het toch netjes staat, zeker op een rokje.

Meisje op de dijk blog Tannery leren riem

Om de outfit nog wat extra’s te geven, heb ik er een mooi riempje bij aangedaan. Deze riem heeft een congnac kleur en een zilverkleurige gesp waardoor de riem mijn outfit een luxe uitstraling geeft. Deze riem kun je shoppen bij Tannery en is van 100% echt leer. Tannery is ontstaan uit een voorliefde voor lederen producten van hoge kwaliteit in combinatie met de alledaagse fashion. Dit past dus helemaal bij mijn herfstoutfit.

Basic musthaves voor een herfstoutfit look 2

Meisje op de dijk blog Tannery riemen.jpg

 

Op de tweede foto zie je dezelfde basis kledingstukken terug die ik op de eerste foto ook aan heb. Het onderste gedeelte is hetzelfde gebleven en ik heb enkel met de riem, het topje en leren jasje gevarieerd. Bij deze outfit koos ik voor een opvallender truitje en daar paste ook een opvallendere riem bij. Ik ben echt dol op panterprint, zeker in mijn kledingkast, dus deze riem mocht mijn kledingkast niet ontbreken! Echt een musthave als je het mij vraagt. Deze riem is net als de andere riem van 100% echt leer en is handgemaakt in Nederland. Bij deze outfits draag ik de riem bij een rokje maar bij een zwarte broek of spijkerbroek staat deze riem ook erg goed.

Meisje op de dijk blog Tannery leren riem

Deze twee outfits zitten erg lekker en ik kan ze beide nog combineren met een warm vest tijdens de koudere dagen. Door het rokje te combineren met een van de twee riemen heb ik deze outfits net dat extraatje gegeven wat ze nodig hadden. Wat zijn jouw basis kledingstukken voor deze herfst? En wat vind jij van de Tannery riemen? Hoe zou jij ze combineren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

De leren riemen heb ik gekregen in samenwerking met Tannery.