Vandaag is het voor mij een super leuke dag! Ik ga vanmiddag naar het event van blogger en vlogger Kelly Caresse. In september kocht ik hier een kaartje voor omdat het mij heel inspirerend leek om bij haar event aanwezig te zijn. Ik volg haar blog en vlogs sinds januari van dit jaar en ik ben kort daarna met mijn eigen blog begonnen. Een paar weken daarna kocht ik mijn vlogcamera en begon ik met het maken van video’s op mijn eigen YouTube kanaal. Kelly had hierin voor mij een inspirerend rol en daarom wilde ik graag bij haar eigen event aanwezig zijn.

Via Insta stories liet Kelly weten op zoek te zijn naar leuke items voor in de goodiebags op haar evenement. Daar wist ik natuurlijk direct een oplossing voor: een armbandje van Meisje op de dijk! Ik vond het heel leuk toen zij er zelf ook enthousiast van werd en zo ben ik samen met mijn moeder aan de slag gegaan om zelf armbandjes te maken voor in de goodiebags. De keuze voor zelfgemaakte armbandjes kwam omdat mijn moeder en ik al een tijdje met het idee rondlopen om een eigen collectie te ontwerpen en maken. We hebben deze al verkocht tijdens de markten in september. Dit liep zo goed dat we besloten om de 60 armbandjes voor het Kelly Caresse event ook zelf te maken. Zo kunnen we nog meer meiden kennis laten maken met onze eigen armbandjes!

Het was leuk werk om te doen en dankzij mijn moeders hulp hebben we ruim 60 armbandjes gemaakt. Deze deed ik met de nieuwe visitekaartjes en wat gezellige confetti in de zakjes met het bekende Meisje op de dijk kleurtje. Hieronder de foto’s die ik maakte tijdens het maken van de goodiebag items. Ik ben er zelf best trots op dat ik dit mocht doen voor iemand die mij inspireert. Het maakt het extra leuk omdat ik zelf ook bij het event aanwezig zal zijn vandaag. Ik heb er veel zin in en ik zal deze week een update geven van hoe het was.

Processed with VSCO with hb2 preset

3347BA06-A493-4DEE-91E1-3FCC3D3198FB - kopie.JPG

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik ben benieuwd wie jou inspiratiebronnen zijn! Laat het me weten bij de comments.