Hi Meisjes,

Dit weekend heb ik een besluit over mijn social media kanalen genomen . Ik denk al langer na over wat voor mij de beste manier is om mijn social media kanalen een mooi overzicht te geven. Vanaf januari dit jaar ben ik deze blog begonnen en sinds een maand heb ik een YouTube kanaal met weekend vlogs. Door deze toevoegingen heb ik gemerkt dat het Instagram account van Meisje op de dijk een beetje overspoeld raakt. Overspoeld met prikkels voor teveel verschillende dingen waarvan ik wil dat men ziet: een vlog bekijken, een blog lezen of naar de webshop gaan. Ik merk dat dit laatste een beetje op de achtergrond verdwijnt terwijl dit juist het belangrijkste onderdeel is voor mij. Ik wil graag aan mijn volgers de nieuwste sieraden laten zien en een leuke actie met hen delen. Maar door de overlaad aan prikkels lukt mij dit steeds minder goed.

Vanwege bovenstaande redenen heb ik het volgende besluit genomen: vanaf nu heb ik twee Instagram accounts.

  1. Een account blijft @meisjeopdedijk en hier zal ik enkel nog foto’s met sieraden en accessoires uit de webshop www.meisjeopdedijk.nl plaatsen en leuke (win)acties delen.
  2. Het tweede account is @danaverdoorn. Dit is een nieuw account waar ik foto’s plaats uit mijn leven die ik graag met jullie deel. Deze foto’s zullen verwijzen naar de blog of vlog die online komt of staat. Of ik deel gewoon een ‘losse’ foto die ik leuk vind om met jullie te delen zonder verwijzing naar een blog of vlog.

Op deze manier kan ik toch foto’s blijven maken van de dingen die ik dagelijks doe zonder dat het een overlaad wordt op het Meisje op de dijk account. Meisje op de dijk krijgt daardoor een overzichtelijke content en dat vind ik belangrijk voor mijn bedrijfje. En omdat ik graag persoonlijke dingen deel via de blog en vlogs, ben ik blij dat ik hier nu een Instagram account voor heb gemaakt!

Instagram modd.png

Instagram dana.png

Heb je ook Instagram? Zo ja, dan zou ik het super leuk vinden als je mij wilt volgen via @meisjeopdedijk en @danaverdoorn 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop