Hi Meisjes,

Vandaag in de rubriek ‘Goal digger’ vertel ik jullie hoe het allereerste pop-up event van Meisje op de dijk was. Lees je gezellig mee? 

Het eerste pop-up event vond plaats op vrijdag 22 december 2017. Ik wilde mensen graag de gelegenheid geven om vlak voor kerst nog een cadeautje te scoren voor een leuk prijsje. Dit idee leek mij al leuk vanaf het moment dat ik met Meisje op de dijk begon dus ik dacht waarom ook niet? Zoals het wel vaker gaat met mijn ideeën ben ik er gewoon aan begonnen zonder veel verwachtingen. Ik wilde graag eens meemaken hoe het was om mijn sieraden en accessoires mooi neer te leggen en om een gezellig sfeertje te creëren. Het moest een soort mini winkeltje worden.

F A C E B O O K | Het was een spontaan idee waardoor ik maar een paar dagen de tijd had om alles te organiseren. Ik maakte een event aan op Facebook en via Instagram en de nieuwsbrief van Meisje op de dijk liet ik weten dat ik een soort mini winkeltje opende voor een middag.

B U B B E L S | Op donderdag heb ik bubbels gekocht en lekkere chocolaatjes. Ook kocht ik bij de Hema confetti en ballonnen met de letters MODD van Meisje op de dijk. ’s Avonds heb ik tot laat mijn slaapkamer als het ware verbouwd tot een soort winkeltje. Ook had ik een bord gemaakt met spijkertjes waar ik alle sieraden aan had gehangen met prijsstickertjes. Ik was super trots op het resultaat.

S T A G E  A F S C H E I D | Ik had weinig tijd om na te denken of er wel mensen naar mij toe zouden komen omdat ik zelf die ochtend nog stage had. Het was mijn laatste dag in groep 6 en ik kreeg een super lief afscheid van de klas. Na 12:00 uur ging ik snel naar huis om de laatste dingen voor te bereiden. Gelukkig heb ik de liefste moeder die al veel van de laatste dingetjes voor mij had gedaan!

Hieronder kun je de foto’s zien van hoe het er uiteindelijk uit zag in mijn mini winkeltje:

25592151_153674111944266_7660410796507193649_n

Dana.jpg

25446302_153674115277599_2400743079229679783_n

25552256_153674125277598_7079442162736390048_n

pop up1

pop up2

De ‘inpak tafel’

K L A N T E N | Ik vond het die dag zó leuk dat er mensen langs kwamen. Mijn lieve familie kwam langs en vriendinnen maar ook mensen die ik helemaal niet kende! Dat vind ik het meest bijzonder als ik er nu aan terug denk. Een webshop runnen gaat alleen online en nu kon ik ook mijn klanten in ‘real life’ ontmoeten. De opkomst was niet enorm maar dat was ook niet mijn doel. Ik wilde zelf de ervaring opdoen om een soort pop-up winkeltje te hebben en dat is zeker gelukt! Om 19:00 uur was het afgelopen en kon ik met een heel voldaan gevoel mijn slaapkamer weer terug ‘toveren’ haha.

pop up5

Kettinkje om doen bij mijn omie.

pop up6.jpg

Even heeeeel snel deze foto gemaakt toen het gezellig druk was, bijzonder gevoel! <3

’s Ochtends Juf Dana.. 😉

pop up7

’s Middags Meisje op de dijk!

T O E K O M S T | In de toekomst wil ik graag een wat groter evenement organiseren. Wat ik super leuk vind om nu al te vertellen, is dat ik met Koningsdag een mooie kraam heb gehuurd (in Papendrecht) voor Meisje op de dijk. Wat hier speciaal aan is, is dat ik van elke aankoop, groot of klein, één euro ga doneren aan Edukans. De doelstelling van Edukans is het naar school helpen van kansarme kinderen in ontwikkelingslanden en leerlingen in Nederland via scholenacties betrekken bij ontwikkelingssamenwerking. Ik vind dit een super  mooi goed doel en ik draag daar graag met de aankopen die ik op Koningsdag krijg mijn steentje aan bij. Ik ga hier nog een speciaal artikel over schrijven als het evenement wat dichterbij is. Wil je alles lezen over Meisje op de dijk op Koningsdag dan kun je dit doen door hier te klikken.

Heb jij weleens een evenement georganiseerd? Of heb je nog een leuke tip voor evenementen/markten etc. voor Meisje op de dijk? Ik kijk er naar uit om je reacties te lezen bij de comments.