In december sta ik wat vaker stil bij de momenten waar ik dankbaar voor ben. De meeste geluksmomenten zijn vanzelfsprekend waardoor je er niet altijd bij stilstaat. Omdat ik er in december wat bewuster wil bezig zijn met mijn geluksmomenten deel ik vandaag met jullie de momenten waar ik dankbaar voor ben met foto’s erbij. Ook ben ik erg benieuwd naar jullie dankbare momenten.

Meisje op de dijk blog Geluksmomentjes

Ik ben dankbaar voor mijn lieve vriend Timothy met wie ik alweer bijna 6 jaar samen ben. Met Oud & Nieuw leerde we elkaar kennen op een feest en twee maanden later was onze eerste date. Als snel daarna kregen we een relatie en zijn we nu nog steeds samen. Inmiddels zijn we begonnen met samenwonen en daardoor hebben we elkaar misschien nog wel beter leren kennen. Ik heb met Timothy de grootste lol en ik kan zeggen dat hij mijn ware liefde is. We hebben al veel meegemaakt samen en we kennen elkaar door en door. Dat we samen naar Canada zijn gegaan is een dankbare ervaring voor mij.

Dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt om een studieswitch te doen. Ik ben zoveel gelukkiger sinds ik met mijn vorige opleiding ben gestopt. Nu zit ik veel beter in mijn vel en kan ik zelfs naast mijn studie met mijn eigen bedrijfje bezig zijn. Ik ben door het maken van deze moeilijke keuze veel gelukkiger geworden.

Meisje op de dijk blog Geluksmomentjes

Dankbaar dat ik dankzij mijn klanten en lezeressen Meisje op de dijk kan laten groeien. Ik ben ontzettend blij met het leuke succes van mijn webshop en blog. Hier ben ik elke dag met veel passie mee bezig en het is voor mij een groot compliment dat jullie orders blijven plaatsen en mijn artikelen lezen. Heel dankbaar daarvoor!

Meisje op de dijk blog Geluksmomentjes

Mijn lieve zusje Eva

Dankbaar dat ik twee lieve zussen heb waarmee ik veel leuke dingen doe. We hebben een super goede band met z’n drietjes en we kunnen altijd bij elkaar terecht. Ook om de simpelste dingen lol hebben of gezellig thee/wijntjes drinken is altijd leuker met mijn zussen Anouk en Eva. Anouk komt deze week weer terug van haar wereldreis. Ze is al vanaf augustus op reis en zo lang zijn we met z’n drietjes nog nooit uit elkaar geweest! Ik kijk er heel erg naar uit om haar weer te zien!

Meisje op de dijk blog Geluksmomentjes

Mijn lieve zus Anouk

Meisje op de dijk blog Geluksmomentjes

Dankbaar voor mijn lieve ouders die mij altijd steunen met alles wat ik doe. Mijn moeder die altijd goed advies wil geven en waar ik dan lekker eigenwijs tegen in ga. Mijn moeder dit altijd mee gaat als ik iemand nodig heb voor een event van Meisje op de dijk. Of als ik weer eens iets mee maak en ze uren naar me luistert. Mijn moeder staat altijd voor me klaar en ik kan eigenlijk voor alles bij haar terecht. En mijn vader die me al met duizend dingen heeft geholpen voor Meisje op de dijk. Die precies zo denkt over ondernemen als ik en met wie ik zo fijn kan sparren over nieuwe ideeën die we het liefst allemaal tegelijk willen uitvoeren. Ja, ik kan zeker zeggen dat ik dankbaar ben voor mijn lieve ouders.

Er zijn veel dingen in het leven om dankbaar voor te zijn. Mijn dankbare geluksmomentjes heb je gelezen en nu ben ik benieuwd naar die van jou. Wat zijn jouw geluksmomentjes met je familie, vrienden of alleen? Laat het me weten bij de reacties, ik kijk er naar uit om ze te lezen.