Event dag met Meisje op de dijk | Squishy toys?! Vlog #11

Leuk dat je weer wilt kijken naar de nieuwe weekend vlog! Dit keer had ik een leuk weekend met voorbereidingen voor de markt die ik op zaterdag had voor het Stay Strong event in Papendrecht. Ook laat ik de leuke beelden zien van de kraam van Meisje op de dijk. Natuurlijk ook weer veel beelden waar eten op te zien is, oepsie! Kijk je gezellig mee? ♥

Bedankt voor het kijken van de video! Laat zeker je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Heb je een leuk idee of wil je iets weten voor in een volgende video? Let me know!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.