Hi Meisjes,

Morgen is het zover.. mijn allereerste tatoeage! Zo spannend. Na bijna twee jaar twijfelen over het ontwerp zijn we er eindelijk uit wat we gaan laten zetten. We? Ja! Ik ga samen met mijn twee zussen een tattoo laten zetten. Het is iets wat wij alle drie al een lange tijd willen. Alleen hadden we telkens verschillende ideeën. We willen namelijk iets wat symbool staat voor onze band als zussen en natuurlijk iets wat bij ons alle drie past.

Het hoefde er niet perse één ontwerp te zijn. We hebben het ook een tijdje gehad over een golfje, zeester/schildpadje en een schelpje. Voor ons alle drie één daarvan. Omdat we met ons gezin ieder weekend naar de camping en het strand in Zeeland gingen. Nu gaan we daar nog steeds regelmatig naartoe en we zijn alle drie echt strandmensen. Als kinderen maakten we grote zandkastelen, zwommen we uren in de zee of zochten we schelpjes en krabbetjes tussen de strandpalen. En nu liggen we vooral te bruinen in de zon, haha :-). Op Pinterest staan ontzettend veel mooie voorbeelden waar we veel inspiratie vandaan haalden maar toch kwamen we er niet uit.

Tot dat Eva, mijn jongere zusje, op Instagram Kalula tattoos tegen kwam. Neem zeker eens een kijkje op dit Instagram account want hier staan veel mooie voorbeelden op. Wij willen graag een fijne tattoo die bij ons past. Na wat natekenen en uitproberen zijn we tot een heel mooi ontwerp gekomen. Ik houd het nog eventjes geheim maar dat zal niet lang duren want morgen gaan we onze eerste tatoeage laten zetten. Met z’n drietjes. Het zal nog wel even ruzie maken worden wie er eerst gaat want we durven het niet zo goed, haha! Een tipje van de sluier geef ik wel alvast: het is toch een tattoo geworden die we alle drie laten zetten. We krijgen dus hetzelfde ontwerp maar wel alle drie op een andere plek. Spannend!

Heb jij ook plannen voor een eerste tatoeage? Of heb je er al één of meerdere? Laat het me zeker weten bij de comments, ik ben heel benieuwd waarom jij er een wilt of hebt.

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop