De vragen die ik regelmatig krijg over mijn webshop variëren enorm. Sommige van jullie willen graag weten bij welke groothandels ik inkoop wat best een big deal is om te delen. Andere zijn nieuwsgierig naar hoe ik aan mijn maandelijks tientallen bestellingen kom. In deze Q&A video geef ik op een eerlijke manier antwoord op allerlei vragen omtrent het ondernemen vanuit mijn ervaringen! Heb je na het zien van deze video nog andere vragen over het ondernemen? Stel ze dan gerust bij de reacties onder deze post of onder de video, dan kan ik ze voor je beantwoorden in een volgende Q&A.

Vergeet je niet om je gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal? Je helpt mij daarmee groeien en ik houd je op de hoogte van de nieuwste video’s! Alvast enorm bedankt!

Heb je iets aan deze video gehad en wil je de video met andere delen zodat er nog meer mensen geïnspireerd raken? Pin dan de onderstaande foto op jouw Pinterest bord.

Eerlijk over ondernemen.. Groothandels en bestellingen.. Q&A