December is voor bijna iedereen een drukke maand. Voor de meeste is december ook een heel gezellige maand. Voor mijn bedrijfje Meisje op de dijk is december vooral een combinatie: een drukke agenda maar wel met hele leuk dingen. Je krijgt vandaag een kijkje in mijn agenda, lees je gezellig mee?

5 december – Pakjesavond

Al een aantal jaar vieren wij geen Sinterklaas meer op 5 december. Dit jaar maken we er wel een gezellige dag van want we gaan uiteten en naar de bioscoop met mijn schoonfamilie.

12 december – Kerst special video online

Deze dag staat er een heel leuke kerst special online.

14 december – X-mas shopping night bij Loes in Papendrecht

Samen met veel andere ondernemers uit de regio mag ik aanwezig zijn met het assortiment uit de webshop van Meisjeopdedijk.nl. Deze shopping night wordt georganiseerd door Loes in Papendrecht. Woon je in de buurt van Papendrecht dan is het zeker de moeite waard om gezellig je kerstcadeautje te shoppen op vrijdag 14 december van 17u tot 21u. Deze avond wordt super gezellig met glühwein, vuurkorven, muziek en veel leuke kraampjes.

16 december – Kerstmarkt ’s Gravezande 

Deze zondag sta ik van 12u tot 17u op de gezellige kerstmarkt in het centrum van ’s Gravezande. Dit wordt voor mij de eerste keer op een ‘echte’ kerstmarkt dus daar kijk ik erg naar uit!

19 december – Portfolio stage inleveren

De hele maand december loop ik nog steeds van maandag t/m woensdag stage op een basisschool voor mijn opleiding pabo. Dit doe ik al vanaf september en dit loopt nog door tot halverwege januari. Deze stage sluit aan bij de minor Gedragsspecialist die ik aan het volgen ben op school. Op 19 december moet ik mijn portfolio voor de eindbeoordeling van deze stage inleveren. Tot nu toe gaat het heel goed dus ik moet even bikkelen voor mijn portfolio en het dan lekker inleveren.

22 december – Kerstmarkt Zwijndrecht

Deze zaterdag sta ik weer op een kerstmarkt en dit keer in Zwijndrecht van 12u tot 20u. Een lange dag dus maar er wordt aan alles gedacht tijdens deze markt. Het beloofd een sfeervolle dag te worden. Dit is de eerste keer dat ik ook ’s avonds in het donker nog aanwezig ben op een markt. Ik benieuwd hoe dat zal zijn.

23 december – Kerstmarkt Vianen

De laatste markt van 2018 is wederom een kerstmarkt maar dat kan ook niet anders op deze datum :-). Ik heb het afgelopen jaar rond de 10 keer op een markt gestaan met Meisje op de dijk en dit wordt de laatste van het jaar. Daarna zal het weer even wachten zijn tot het weer lente/zomer wordt voordat ik weer op markten zal gaan staan. Extra genieten dus van deze dag.

25 en 26 december – Kerst vieren met familie

Net als de meeste van jullie ga ik kerst vieren met mijn (schoon)familie. We gaan een van de kerstdagen naar Duitsland waar mijn schoonouders wonen en de andere dag vieren we kerst bij mijn ouders. Dat beloofd gezellig te worden!

27 december – Anouk en haar vriend ophalen van Schiphol

Ik denk dat ik naar deze dag in december nog het meeste uitkijk.. Mijn zus is met haar vriend al vanaf halverwege augustus op wereldreis en op 27 december komt ze eindelijk weer thuis. Wat heb ik haar gemist! Super veel zin in deze dag!

In de week tussen kerst en oud en nieuw zullen er extra video’s online komen op mijn blog en YouTube kanaal. Deze video’s zullen in het teken staan van kerst en ik ga jullie gezellig meenemen met de dingen die ik beleef in deze periode. Het enige wat ik hiervoor nog moet doen is een naam bedenken voor deze korte vlog serie met het thema kerst. Heb jij een idee voor een leuke naam dan hoor ik het graag! 🙂 Wat is voor jou het allerleukste moment/dag in december waar je al naar uitkijkt? Laat het weten bij de reacties.