Hi Meisjes!

Afgelopen weekend ben ik drie dagen naar Disneyland Parijs geweest. Samen met mijn vriend Timothy, mijn zusje Eva en haar vriend Thijmen. Zo’n tripje is vaak niet te betalen maar wij hadden dit weekend geboekt via een leuke actie van de ANWB –> klik hier voor deze aanbieding. Donderdag op vrijdagnacht zaten we om 05:00u in de auto richting Hotel Newport Bay Club. Na een paar stops onderweg kwamen we rond 10:30u aan bij het hotel. Het hotel heeft een romantische, maritieme sfeer waar je je gelijk thuis voelt. Zo mooi!

Disney 2.jpg

Wij keken onze ogen uit en gingen snel inchecken zodat we de tickets voor het park kregen. Eerst bezochten we het Walt Disney Studios Park waar bij binnenkomst al veel Disney figuren stonden. We hebben een selfie gemaakt met Timon & Baloo en dat vonden we zelf nog al hilarisch, zoals te zien is op de foto’s haha.

Na de eerste dag vol attracties zijn we in het restaurant van het hotel lekker gaan eten. Vanuit het restaurant hadden we weer een super mooi uitzicht over ”Lake Disney”.

Zaterdag hebben we lekker uitgeslapen en daarna aangeschoven bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Tot een uur of twee ’s middags zijn we in beide parken geweest en toen waren we toe aan een ‘pauze’ dus zijn we terug naar het hotel gegaan om lekker te zwemmen. Super luxe om in zo’n mooi hotel te verblijven met alle faciliteiten die je wilt! Na het zwemmen zijn we snel terug naar het park gegaan voor de parade. We hadden onderweg MacDonalds gehaald en dat konden we chill opeten terwijl de parade voorbij kwam. De vuurwerkshow om 21:00u was een heel mooi einde van de tweede dag in Disneyland.

Zaterdagavond hadden Tim & Thijmen het leuke plan om de wekker om 07:00u te zetten op zondag. Daar waren Eva en ik wat minder over te spreken haha. Maar nu konden we de laatste dag op tijd douchen, spullen inpakken, uitchecken en ontbijten waardoor we al om 09:15u in het park waren.

Disney 9.jpg

Omdat de wachtrijen zo vroeg nog kort waren, konden we snel een paar keer achter elkaar in attracties gaan. We hebben de laatste dag afgesloten met een ritje in de Hyperspace mountain. Deze attractie is nu tijdelijk in het Star Wars thema. We hebben op de terugweg naar de auto nog een souvenirtje gekocht in de Dinsey Store. En toen zaten de drie dagen Disneyland Parijs er alweer op. Heel cliché maar:

TIME FLIES WHEN YOU ARE HAVING FUN

Ben jij ook recent naar Disneyland Parijs geweest of heb je dit tripje nog op de planning staan? Laat me zeker weten wat jouw favoriete attracties zijn, ik ben erg benieuwd! Mijn favoriete attractie is zeker weten: Peter Pan’s Flight.

All you need is faith, trust & a little pixie dust – Peter Pan