Dozen vol pakketjes, nieuwe auto ophalen & film première De Grinch! | Vlog

Super leuk dat je weer wilt kijken naar mijn nieuwste vlog! In deze vlog neem ik afscheid van mijn eerste auto #goodbaygo ;-). In de plaats van mijn eerste auto komt een mooie nieuwe voor terug, spannend! Mijn auto haal ik op bij PG Auto’s, het bedrijf van mijn vader. Ook zie je in deze vlog dat Timothy en ik voor de eerste keer naar een film première gaan waarvoor ik werd uitgenodigd, super leuk!

IMG_4633

Ook met de webshop was het behoorlijk druk vanwege Black Friday weekend dus ik had twee dozen vol met pakketjes om in te pakken voor Meisjeopdedijk.nl! Kijk je weer gezellig mee? Laat bij de reacties weten wat je ervan vond!

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.