Dit artikel begint met een kleine terugblik. In de eerste week van dit jaar, 7 januari om precies te zijn, begon ik met deze blog. Mijn webshop www.meisjeopdedijk.nl had ik op dat moment een klein halfjaar en ik merkte steeds vaker dat ik mijn verhaal hierover wilde delen. Ik kreeg regelmatig ideeën over dingen waar ik over kon schrijven maar ik had hier geen platform voor. Na de feestdagen in december was ik twee weken ziek waardoor ik niet veel kon doen. Op dat moment besloot ik om voor een blog te gaan. Ik had immers alle tijd om hem op te bouwen en ik werd erg enthousiast van het idee om te gaan schrijven.

Inmiddels is het nu precies vier maanden geleden dat ik naast meisjeopdedijk.nl begon met een tweede website: meisjeopdedijk.blog Voor mij is dit een plek waar ik over van alles en nog wat kan schrijven. Van persoonlijke posts tot artikelen over hoe ik mijn bedrijfje ben begonnen.  In die vier maanden heb ik een aantal artikelen geschreven die veel door jullie, mijn lezeressen, zijn bekeken. Ik lees deze artikelen met veel plezier terug en ik heb een lijstje gemaakt met de vijf meest gelezen artikelen zodat jullie deze ook kunnen bekijken. Ik ben erg benieuwd of je deze eerder al gelezen hebt!

Op nummer 1  best gelezen staat: Mijn week in foto’s #1 Tentamen gemist, Ikea & healthy lunch. In deze post liet ik voor het eerst mijn week in foto’s zien. Super leuk om te doen!

Photodiary 1 3

Op nummer 2 staat: Goal digger #3 | Eerste Pop-Up event. In dit artikel vertelde ik alles over hoe ik mijn pop-up event vlak voor de drukke feestdagen in december organiseerde. Wat een avontuur was dat! Het gaf mij echt het gevoel alsof ik een eigen winkeltje had.

dana

Op nummer 3 van de best gelezen artikelen staat: My moments of fame: mijn gekste bijbaan! In dit artikel vertelde ik over de gekste bijbaan die ik ooit had: figureren met bekende Nederlanders. Mijn eerste date met Timothy was ook op een filmset..

doris

Op nummer 4 staat: Photodiary: Kijkje achter de schermen bij Meisje op de dijk. Waarin ik vertelde over mijn werk voor Meisjeopdedijk.nl Het leuke aan deze post zijn de foto’s die een goede indruk geven van het hebben van mijn webshop.

Op nummer 5 van de best gelezen artikelen staat: Action Shoplog: Event spulletjes. Hier vertelde ik over de spullen die ik voor de events van Meisje op de dijk had gescoord bij Action.

Action shoplog 1

Zelf vind ik het leuk om de foto’s terug te zien van het kijkje achter de schermen bij Meisje op de dijk. Daar was ik op dat moment erg trots op omdat ik kon laten zien wat mijn werkzaamheden zijn voor mijn webshop. Welk artikel vond jij het leukste? Laat het me weten bij de comments.