Hi Meisjes,

Deze maand heb ik alweer een half jaar een eigen bedrijfje. De webshop meisjeopdedijk.nl is echt mijn pareltje waar ik super trots op ben. Het ondernemen heeft altijd wel in mij gezeten maar ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden. Ik deel in deze blog de leuke kanten en voordelen van mijn webshop.

  • Ik kan helemaal zelf bepalen wat ik wil met mijn bedrijf. Daarom kan ik mijn eigen ding doen en zelf keuzes maken.
  • Doordat ik ‘eigen baas’ ben, bepaal ik zelf wanneer ik werk. Ik combineer de webshop met studeren waardoor ik de ene dag meer tijd kan investeren in de webshop en de andere dag weer in mijn studie. Als ik zin heb in een avondje helemaal niets kan ik daar ook voor kiezen.
  • Ik kan creatief bezig zijn met het maken van foto’s, het schrijven van blogs, het maken van vlogs en met het inpakken van bestellingen.

Dagje werken 1

  • Berichtjes en foto’s van klanten krijgen van hun bestellingen waar ze super blij mee zijn is echt heel leuk aan mijn werk. Ik word echt gelukkig van die berichtjes!
  • Ik leer om te gaan met kritiek of negatieve ervaringen. Fouten maken is niet leuk maar als ik het probleem heb aangepakt of heb opgelost voel ik me sterker dan daarvoor.
  • Ik kan zelf de allermooiste sieraden uit mijn webshop dragen, love it!
  • Af en toe krijg ik berichtjes van meiden die geïnspireerd zijn door wat ik doe. Dit geeft me echt een enorme boost om door te gaan met de dingen die ik doe met Meisje op de dijk.

Hierboven staat een heel mooi lijstje met de leukste kanten van het hebben van mijn webshop. Ik ben trots op waar ik mee bezig ben en ik leer steeds meer van het ondernemen. Natuurlijk heeft het hebben van een bedrijfje ook negatieve kanten. Deze kanten die ik ervaar zal ik binnenkort ook beschrijven. Ik ben benieuwd of jij ook een eigen bedrijf hebt? Wat vind jij het leukste aan je werk? Let me know bij de comments.

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop