Super leuk dat je weer wilt kijken naar de derde kerst special vlog van 2018! Hij is een paar dagen later online gekomen dan normaal omdat ik te druk was met eten van kerstkransjes enzo. 😉 In deze vlog neem ik jullie gezellig mee naar twee kerstmarkten die ik het afgelopen weekend had met mijn sieraden bedrijfje. De eerste was in Zwijndrecht en daar waaide het die dag enorm hard. M’n zusje Eva was met me mee, echt super fijn! We hadden verwacht dat er weinig mensen zouden komen maar dat was gelukkig niet het geval. De dag daarna ging mijn vriend Timothy mee naar de kerstmarkt in Vianen. Hiervan had ik nog hogere verwachtingen maar dat viel behoorlijk tegen. We hebben er maar het beste van gemaakt met z’n tweetjes haha. Ik laat je verder nog mijn kerstavond outfit zien en je kunt mee kijken hoe ik in drie kwartier bijna alle cadeautjes voor kerst in moet pakken.. Oepsie, iets met uitstellen tot het laatste moment.. That’s me!

Kijk gezellig mee en ik ben benieuwd of jij een fijne kerst hebt gehad? In de volgende kerst special neem ik jullie mee naar hoe ik kerst heb gevierd met mijn (schoon)familie.

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop