VLOG: Dag in mijn leven als student met een webshop

Leuk dat je weer wilt kijken naar de nieuwste video van Meisje op de dijk. In deze video geef ik je een kijkje in mijn leven. Ik heb een dag gefilmd wat ik deed om jullie een beeld te geven van hoe ik mijn webshop en mijn studie met elkaar combineer. De dag begon met een beetje stress want ik moest erg haasten, niets nieuws voor mij haha. Het was voor mij een vrije dag waarop ik in de ochtend een leuk event had staan voor Meisje op de dijk en in de middag moest ik hard aan de slag voor een deadline op school. Gelukkig heb ik de deadline gehaald en aanstaande vrijdag heb ik daar mijn assessment gesprek voor, super spannend! Duimen jullie met mij mee? Kijk gezellig naar deze video en laat bij de reacties weten wat je ervan vond.

Bedankt voor het kijken naar deze video! Je kunt je gratis abonneren op mijn kanaal door op de foto hieronder te klikken. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vlogs en video’s op mijn kanaal én je helpt mij daarmee. Alvast bedankt voor je support!

Abonneer knop

P.S. Er is op dit moment MEGA SALE in mijn webshop met kortingen tot wel 55%! Klik hier om een kijkje te nemen bij de afgeprijsde musthave sieraden en accessoires van Meisje op de dijk.

Meisje op de dijk blog happy new year sale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.