Hi Meisjes ♥

Via Instagram stories heb ik deze week een poll laten invullen over de mogelijke onderwerpen voor de artikelen die ik ga schrijven. Op basis hiervan heb ik een content schema gemaakt zodat ik wat structuur en duidelijkheid krijg voor het schrijven op mijn blog. Het is voor mij naast mijn studie, werkzaamheden voor Meisje op de dijk & sociale leven niet haalbaar om elke dag een artikel met jullie te delen. Daarom heb ik ervoor gekozen om op vier vaste dagen een artikel te plaatsen. Op basis van jullie reacties op de poll en mijn eigen wensen heb ik het volgende content schema gemaakt:

COntent y

M A A N D A G : Een persoonlijk artikel met wisselende onderwerpen zoals: mijn studie, recepten, shoppen, vakantie, op kamers gaan, een tag etc. Deze onderwerpen zijn afhankelijk van waarin ik zin heb om over te schrijven en van wat ik meemaak in het dagelijks leven. Mocht je een verzoekje hebben dan hoor ik het graag!

D I N S D A G : Vanaf volgende week dinsdag roep ik de rubriek ”Goal digger” in het leven op meisjeopdedijk.blog Hier heb ik voor gekozen omdat ik in deze rubriek kan schrijven over hoe het is om een eigen bedrijfje te runnen naast een studie. Deze blog zal als hoofdthema Meisje op de dijk hebben maar ik zal ook andere kanten van het bedrijfsleven aan het licht brengen zoals: doelen stellen en behalen, social media, (un)happy customers, financiën, investeren en meer. Mocht je suggesties hebben dan hoor ik het graag!

W O E N S D A G : Op woensdag kun je een weekendvlog bekijken van het afgelopen weekend. Ik zal deze video op de blog posten en je kunt de video op YouTube bekijken. Klik op de onderstaande afbeelding om het YouTube kanaal van Meisje op de dijk te bekijken en je alvast te abonneren. Dit is gratis en je helpt mij er ontzettend mee. Je blijft door je te abonneren op de hoogte van de nieuwste video’s.

Abonneer knop

D O N D E R D A G : Om de donderdag plaats ik een ”Mijn week in foto’s” voor jullie. De reacties op mijn eerste Mijn week in foto’s was enorm positief en daarom wil ik hier graag mee door gaan. Ik kies ervoor om deze rubriek twee keer per maand te posten omdat het anders veel van hetzelfde wordt en dat is saai om te zien/lezen. Een Week in foto’s loopt bij mij altijd van maandag tot zondag en wordt de donderdag daarna geplaatst waardoor er een kleine vertraging in zit.

Zo nu en dan zal ik een extra post plaatsen over een leuk onderwerp, een belangrijk nieuwtje of ik maak een tijdelijke rubriek bijvoorbeeld over de voorbereidingen van aankomende Koningsdag. Heb je een leuk onderwerp of heb je een bijzonder verhaal om als gastblog te delen dan kun je dit altijd laten weten via de reacties of via: info@meisjeopdedijk.nl