Yess, op vakantie! Vorige week vrijdag ben ik samen met Timothy in het vliegtuig gestapt naar Toronto (Canada). Familie van Timothy was daar al en wij zijn samen met zijn broer gegaan. Ik moest eventjes wennen aan het tijdverschil omdat we rond 06:30uur Nederlandse tijd pas in bed lagen. Maar na een goed nachtje slapen en een lekker ontbijtje kon onze vakantie echt beginnen. We zijn die dag lekker het bos in geweest dat rondom het huis ligt. De andere dagen zijn we naar Ottawa en Watertown (in Amerika) geweest om rond te wandelen en te shoppen. Op dit moment zijn we in een hotel bij Niagara Falls, wat echt prachtig is om te zien.

Ik kijk mijn ogen uit hier want zo’n verre reis als deze heb ik nog niet eerder gemaakt. Timothy al wel en hij is blij dat hij eindelijk ook alles aan mij kan later zien, zo leuk! Ik vrees wel dat ik 100 kilo extra weeg als ik terug kom van deze vakantie, haha. Overal waar je iets ‘buiten de deur’ eet of drinkt is mega zoet door enorme hoeveelheden suiker óf mega zout. Veel gezonde keus is  hier niet maar op vakantie wil je daar toch al niet teveel op letten.

Wij vermaken ons nog wel de komende weken. Nog een nachtje slapen in Niagara en daarna door naar een water- en pretpark waar we ook twee nachtjes blijven slapen. Genoeg leuke dingen in het vooruitzicht dus. Kijk je gezellig mee naar de beelden?

Laat me zeker weten wat je van de eerste Canada vlog vond. Ik weet niet zeker wanneer de volgende vlog online komt vanwege de Wi-Fi die we bij ons eigen huisje niet hebben. We verblijven nu in een hotel waardoor ik de video online kon zetten dus nog even afwachten wanneer het me lukt om de volgende video te uploaden. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.