Lieve meiden.. Zoals jullie vast allang weten, is het vandaag Black Friday! Deze dag is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day waarop de meeste werknemers vrij hebben. Black Friday wordt gezien als het startsein om kerstinkopen te gaan doen. Om mensen naar de winkels te lokken, adverteren de meeste winkels met hoge kortingen of andere aanbiedingen. Vanaf 2015 is deze dag ook in Nederland en België een stuk bekender geworden. Vandaag kun je dus in bijna alle winkels en webshops shoppen met leuke acties.

Meisje op de dijk doet hier natuurlijk ook aan mee! Vorige jaar was het echt een mega succes toen ik 30% korting gaf en klanten een gratis armbandje onder bepaalde voorwaarden kregen. Ik kreeg toen zoveel bestellingen dat ik er een hele dag mee bezig was om ze in te pakken en te versturen. Mijn webshop was toen pas net drie maanden geopend en dat voelde daarom extra speciaal!

Vandaag kun je daarom net als vorig jaar weer met 30% korting shoppen als je code: BLACKWEEKEND gebruikt. De code is het hele weekend én op maandag (Cyber Monday) geldig in de webshop www.meisjeopdedijk.nl op het hele assortiment.

Daarbij krijgen de eerste 25 orders een gratis scrunchie t.w.v. €5,95 in de kleur roze, groen of panterprint. De scrunchies zijn helemaal in en zitten super fijn dus geloof me: die wil je krijgen. 😉 Je kunt zolang de voorraad strekt je voorkeur voor een kleur aangeven bij de opmerkingen. De minimale orderwaarde die je moet hebben om kortingscode te gebruiken is 5 euro.

Shop je een cadeautje voor Sinterklaas of kerst? Laat dit dan weten bij de opmerkingen zodat je pakketje in deze stijl wordt ingepakt.

bf.png

Ik ben benieuwd of jullie gaan shoppen vandaag tijdens Black Friday, laat het bij de reacties weten. Wat vinden jullie van deze dag?