Het heeft even een tijdje geduurd maar er staat vandaag weer een vlog voor je klaar! In de video leg ik je uit waarom het wat rustiger is op mijn blog en YouTube kanaal. Ook dele ik de stress die ik heb voor mijn rekententamen want als ik die niet haal, heb ik studievertaging.. Super spannend dus want dit is de enige toets tijdens de Pabo waar ik een herkansing voor had. Naast het leren voor mijn tentamen is mijn zus nog jarig & ik laat je met veel enthousiasme de nieuwe inpak spulletjes zien voor mijn webshop. Eens in de zoveel tijd pas ik iets aan van de verpakkingen en dit keer is dit iets groters dan normaal. Ik ben ontzettend benieuwd wat jij ervan vind, let me know bij de reacties!

Veel kijk plezier! Doe een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn Meisje op de dijk kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Bedankt voor het kijken naar deze vlog! Je mag ideetjes voor in de vlogs altijd achter laten via de reacties of via info@meisjeopdedijk.nl.

Yes, ik start een eigen bedrijf. Meisje op de dijk

Je kunt je hier aanmelden voor mijn Facebook community ”Yes, ik start een eigen bedrijf!”. En je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.