Vanaf mijn zestiende ben ik al aan het studeren.. Inmiddels dus al mijn zevende jaar! Ik ben niet zeven jaar met dezelfde studie bezig geweest en in al die jaren heb ik verschillende bijbanen gehad. Ik krijg regelmatig vragen over welke opleidingen ik heb gedaan en daarom leek het mij leuk om voor jullie een video te maken over dit onderwerp. In deze video vertel ik je welke studies en bijbanen ik heb gehad vanaf mijn zestiende tot aan nu. Zo heb ik een paar jaar geleden een belangrijke keuze gemaakt wat een studieswitch tot gevolg had. Dit had ook consequenties voor mij omdat ik hierdoor niet op mijn 21e kon beginnen met werken om geld te verdienen. Maar deze switch had niet alleen maar negatieve gevolgen. Hier vertel ik je in de video graag meer over, kijk je gezellig mee?

Dankjewel voor het kijken naar mijn nieuwe video.Abonneren op mijn YouTube kanaal is helemaal gratis en je helpt mij als je dit wilt doen. Je kunt je abonneren door hier te klikken, alvast bedankt! Ik ben benieuwd of jij ook een leuke bijbaan hebt (gehad)? Of misschien heb je ook een studieswitch gedaan/met een studie gestopt net als ik. Laat dit hieronder weten bij de reacties.