Even een belangrijke mededeling… De webshop is tijdelijk gesloten tot en met woensdag 15 augustus. Misschien had je het al gehoord of gelezen: aanstaande zondag op 12 augustus staat Meisje op de dijk met een gezellige marktkraam op de Zondag Zomer Boulevardmarkt in Vlissingen. De tijden zijn van 10:00uur tot 18:00uur. Ben je zondag in de buurt van Vlissingen? Kom dan zeker gezellig even langs!

Deze week heb ik alle voorbereidingen voor de markt gedaan. Hier heb ik een video van gemaakt die je nu kunt bekijken op mijn YouTube kanaal. Je kunt ook op de foto hieronder klikken om direct naar de video te gaan.

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

Speciaal voor jou een kortingscode om je te bedanken voor jouw support om mijn bedrijfje te laten groeien. Je kunt code: DANKJEWEL gebruiken voor 20% korting op je totaalbedrag. Deze code is geldig t/m 31 augustus 2018. Shop hier: www.meisjeopdedijk.nl 🧡✨ De code kun je vanaf donderdag 16 augustus weer gebruiken in de webshop. Fijn weekend meisjes!