Hi Meisjes,

Dana gaat naar Action en neemt mee… een hele tas vol haha. Zo nu en dan ga ik naar Action en dan shop ik al snel een hele tas vol met leuke spulletjes. Meestal zijn dit spullen voor school of verzorgingsartikelen maar soms kom ik met van alles en nog wat thuis. Tijdens mijn laatste bezoekje aan Action heb ik mooie display materialen gekocht voor de events van Meisje op de dijk. Met display materialen kun je sieraden mooi ophangen of neerleggen zodat klanten de items op hun best kunnen bekijken. Eigenlijk per toeval kwam ik mooie display materialen tegen toen ik bij Action op zoek was naar een agenda. Je zult misschien niet direct denken dat je de spulletjes als sieraden display kunt gebruiken want daar moet je eerst een beetje creatief voor denken (-:

Op de foto hieronder zie je wat ik heb gekocht:

Action shoplog 1.jpg

De twee rekjes zijn al echte sieradenrekjes (2x €2,49). Ze zijn goudkleurig en dat vind ik super mooi passen bij Meisje op de dijk. Aan de haakjes hang ik bij een event kettinkjes en armbandjes op en door de kleine gaatjes kan ik oorbellen steken. Er hangt ook aan beide rekjes een rechthoekig spiegeltje die ik er denk ik afhaal om meer kettinkjes op te kunnen hangen. Iemand moet anders ook erg laag in de spiegel kijken als het rekje op een tafel staat. Het ziet er met spiegeltje wel super cute uit!

Het mini krukje op houten pootjes (€2,99) heeft een wit imitatiebontje waardoor het krukje er lieflijk en toch stoer uit ziet. Ik ga dit krukje gebruiken voor een item dat wel een eigen podiumpje verdiend (-:

Op het glazen bonbon plateautje (€1,22) leg ik ook wat sieraden zoals ringetjes of oorbellen.

Verder heb ik nog twee ronde, houten plankjes (2x €2,85) gekocht die je normaal kunt gebruiken als kaarsenplateau of onderbord. Aan de onderkant zit namelijk een opstaand randje maar ik gebruik hem zoals je ze op de foto’s ziet. Hier leg ik mooie sieraden op of juist wat grotere items zoals een zonnebril of haarband. Op de foto die al op Instagram staat, heb ik zowel sieraden als een haarbandje op de plank gelegd. Daar word ik spontaan vrolijk van!Action shoplog 3.JPGIk ging naar Action om een agenda te kopen maar die heb ik niet kunnen vinden. Wat ik wel super leuk vond en heb gekocht is een notitieboekje (€0,69) en pennensetje met drie pennen (€0,75). Notitieboekjes heb ik nooit genoeg, ik schrijf namelijk overal lijstjes voor. Op dit boekje staat met gouden letters: ‘Do what you love’ en dat vind ik een mooie tekst die goed bij mij past. In het zelfde schap van de notitieboekjes zag ik een pennensetje liggen waarvan één de tekst: ‘Goal digger’ had. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen want morgen komt mijn eerste artikel in de rubriek Goal digger online!

Action shoplog 2

Alles bij elkaar was ik dit keer iets meer dan 16 euro kwijt dus dat valt reuze mee! Ik ben erg blij met de spulletjes voor Meisje op de dijk en ik kan niet wachten tot het eerste event waarop ik de sieraden mooi kan uitstallen met de nieuwe display materialen van Action. Het boekje en de pen ga ik gebruiken om inspiratie en ideeën voor de blog in op te schrijven.

Ben jij toevallig ook laatst bij Action geweest om leuke spulletjes te shoppen? Ik ben benieuwd waarvoor jij het liefst naar Action gaat. Laat je reactie achter bij de comments.