De titel van dit artikeltje klinkt misschien wat serieus maar ik wilde hier toch even bij stilstaan. Ik ben in september 23 geworden en ik merk aan mezelf dat ik wat serieuzer aan het nadenken ben over het leven. Natuurlijk ben ik nog erg jong en heb ik als het goed is nog een heel leven voor me maar stiekem vind ik het erg leuk om na te denken over de doelen/dromen die ik heb. Vandaar dit lijstje met 7 dingen die ik sowieso nog voor mijn dertigste wil doen. Ik ben benieuwd of jullie ook doelen hebben voor een bepaalde leeftijd?

  • Een huis kopen samen met Timothy. Dit is een wens van ons beide maar omdat ik nu nog studeer is het nu nog niet haalbaar voor ons. Daarom is dit voor ons een mooi doel om naar toe te werken samen.
  • Een gezinnetje starten is misschien wel mijn grootste droom waarvan ik hoop dat dit nog voor mijn 30e zal gebeuren. Wie weet..
  • Een rondreis maken langs de westkust van Amerika. Dit willen Timothy en ik over een paar jaar super graag gaan doen. Ik heb deze reis al honderd keer uitgestippeld omdat het me zo gaaf lijkt, haha. Deze zomer zijn we al samen naar Canada geweest en dat smaakte zeker naar meer.. 😉
  • Een eigen event organiseren met Meisje op de dijk. Op een toffe locatie met allerlei stands of workshops voor meiden. Het lijkt me echt heel gaaf om dat te organiseren in de toekomst. Stay tuned….

TOWI8121.JPG

  • Ik zou graag een sportievere levensstijl die ik wél kan volhouden creëren zonder smoezen. Het lijkt me heerlijk om sporten als ontspannende of zelfs leuke activiteit in mijn week te hebben. Op dit moment ben ik nog niet zover maar hier ga ik wel werk van maken (morgen..).
  • Trouwen.. Dit klinkt misschien cliché voor sommigen van jullie maar ik zie het zelf al helemaal voor me! Alleen ligt het lot van dit doel vooral in Timothy zijn handen vrees ik, haha.
  • Op vakantie gaan samen met mijn zussen zou ik ook graag nog willen doen. Dit hebben we nog nooit langer dan een paar dagen gedaan op festivals of op de camping in Zeeland. Het lijkt me heerlijk om naar een zonnige bestemming te gaan met mijn zussen en met een cocktailtje in onze hand van het zonnetje te genieten..

aoa

Stel je voor dat je dit zelf allemaal zo kon uitstippelen.. Ik zie de meeste van deze doelen of dromen wel uitkomen alleen weet je natuurlijk nooit zeker hoe het leven loopt. Welk doel wil jij voor een bepaalde leeftijd (18, 25, 30 etc.) graag behalen? Laat het hieronder bij de comments even weten, ik ben benieuwd!