Op dit moment ben ik nieuwe dingen aan het ontdekken met Meisje op de dijk. Ik heb nu twee keer op een markt gestaan en dat is helemaal nieuw voor mij. De webshop heb ik nu acht maanden en het werk voor de webshop is allemaal online. Klanten ontmoeten doe ik dus nauwelijks en tijdens een markt gaat het juist om dit contact. Het is een nieuwe ervaring waar ik al veel van geleerd heb. Zo weet ik nu beter hoe ik een markt kan voorbereiden en waar ik tijdens de markt op moet letten.

Misschien heb jij ook weleens het leuke idee om spullen te gaan verkopen tijdens een markt. Of ben je nieuwsgierig naar de dingen waar je op kunt letten? In deze video geef ik je 6 tips die voor mij belangrijk waren en jou wellicht ook kunnen helpen bij het op de markt zetten van jou bedrijfje. Kijk je gezellig mee naar de video en laat zeker weten of je iets aan deze tips hebt. Ik hoor het ook graag als je nog een andere tip hebt voor mij en voor andere ondernemers. Zo helpen we elkaar 🙂

Bedankt voor het kijken van de video! Laat zeker je reactie achter over wat je ervan vond bij de comments hieronder of op YouTube, ik ben er erg benieuwd naar. Heb je een leuk idee of wil je iets weten voor in een volgende video? Let me know!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt.