THOUSAND ISLANDS & WILD LIFE SPOTTEN Canada vlog #3

Het is nu alweer tijd voor de derde Canada vlog! De vlog gaat verder bij Thousand Islands waar we een boottochtje hebben gedaan. Verder zie je leuke beelden van alle dieren rondom het huis en doet Timothy nog een heel korte vlog take over haha! Ik ga dit keer niet teveel verklappen dus kijk maar gezellig mee naar de beelden:

Laat me zeker weten wat je van de tweede Canada vlog vond. Mocht je er geen genoeg van krijgen dan heb ik goed nieuws voor je: de derde Canada vlog komt aanstaande vrijdag al online, jeej!

Abonneer knop

Je kunt je gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe video’s en je helpt mij daar ontzettend mee! Alvast bedankt. 

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en neem een kijkje in de webshop

Laat hier een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.