MEGA WIN-ACTIE: Sieraden & accessoires t.w.v. €67,60

Hi Meisjes,

Vandaag heb ik een super gave win-actie voor jullie: een tasje vol mooie sieraden en accessoires uit de bestaande én uit de nieuwe collectie! Dit kun je allemaal winnen:

Winactie.jpg

Als je wint krijg je ALLES wat je op de foto ziet. De sieraden en accessoires hebben een totale waarde van: €67,60. Een flinke prijs dus die ik met liefde naar je opstuur! 

Wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige prijs is het volgende:

 1. Volg de blog van Meisje op de dijk via de button rechts op de blog.
 2. Laat bij de reacties weten waarom jij óf voor wie jij deze prijs wilt winnen. Je mag dus ook meedoen voor iemand anders. (:

Ik zal controleren of je de blog volgt en de leukste/origineelste reactie wint alles op deze foto! De gelukkige winnaar maak ik bekend op 1 maart dus waar wacht je nog op? ♥ 

Héél veel geluk allemaal!

dana

Volg Meisje op de dijk via Bloglovin’, Instagram, FacebookYouTube en bekijk dewebshop

25 gedachten over “MEGA WIN-ACTIE: Sieraden & accessoires t.w.v. €67,60

 1. Waauw! Zo gaaf! Ik wil graag winnen voor mijn beste vriendin Sara omdat zij er altijd voor mij is! 😊 Het zou super tof zijn om dit te winnen voor haar!! 😍

 2. Ik zou dit hele leuke setje heeeel graag willen winnen voor mijn zusje. Ze werkt er keihard voor om haar havo-5 diploma in de pocket te slepen 💪🏼. Ze verdient het om hiervoor beloond te worden! ✨🌸

 3. Best wel toevallig, ik wilde het ook aan het zusje van Femke Mol geven, toevallig is zij een vriendinnetje van mij, omdat zij dit soort dingetjes helemaal fantastisch vind. Ik hoop dus dat Femke of ik deze winactie wint, zodat we haar blij kunnen maken. 😊🎉

 4. Super toffe win-actie! Ik zou deze spulletjes verdelen onder mijn 2 vriendinnen omdat het ons laatste jaar samen op school en in klas is. Volgend jaar gaan we namelijk naar de hoge school om verder te studeren en zullen we elkaar niet veel meer zien. Ze zouden het zeker geweldig vinden! 🙂 Hopelijk geldt de wedstrijd ook voor België?

 5. waaw wat een leuke spullen !!
  ik zou het pakketje graag willen winnen voor een vriendin van me , ze heeft het moeilijk thuis de laatste tijd en het zou haar erg opvrolijken omdat ze je sierraden echt GE-WEL-DIG vindt 💖💖 veel groetjes justine 💖

 6. Heyy meisjeopdedijk,
  Ik zou deze winactie suuuper graag willen winnen! Ik ben samen met mijn zus super grote fan van de collectie van meisje op de dijk, wij vinden deze spullen allebei super leuk, dus hopelijk dat wij deze dingetjes samen mogen delen!!! 😁😁
  Groetjes😊

 7. Hoii meisjeopdedijk!!
  Ik wil zooo graag deze onwijs gave spulletjes winnen. Vooral omdat ik het dan aan Mn beste vriendin kan geven omdat ze het best moeilijk heeft met school en ook thuis. En ik hoop dat dit haar dan een beetje kan oppeppen zodat ze zich beter voelt. ❤️❤️💋
  Groetjes, Anne

 8. haii, super leuke blog en site😍😍😍 ik ben er helemaal fan van!
  6 maart ben ik jarig en hoe leuk zou het zijn om op me verjaardag jullie sieraden kan dragen ❤️ ik draaag iedere dag sieraden!
  Als ik deze spullen zie heb ik al zo veel zin in de vakantie☀️🌴🌞🌸🌺🐬
  Ik zou dit delen met me 2 lieve zusjes, omdat me ene zusje met een goed advies naar de middelbare gaat waar ik heel trots op ben, de andere heeft ook een heeel goed rapport☺️🌸
  ik zou het echt geweldig vinden om dit te winnen want ALLES is geweldig aan die spullen! precies zo haarband was ik ook naar op zoek!✨en dat make-up tasje is heel leuk voor op vakantie🤩 en die sieraden zijn al helemaal geweldig☀️

 9. Whow…. wat tof ! 🎉 maar omdat er zoveel in het pakket zit ;
  Ik zou dit samen met mijn bestie delen…in April gaan we samen een stedentripje doen, en met de te gekke sieraden kunnen we daar mooi sparkelen. 💋💃🏻💃🏻💋.
  Double fun ! 🎉 🎉

  Ps love your name…. Meisjes op de Dijk !
  Je zou denken…. een mond vol…. maar hij blijft wel goed “hangen “ !
  Good luck 🍀en ENJOY ! 💖

 10. Het lijkt mij super leuk om dit pakket te winnen zo onwijs gaaf!! Ik ben sowieso suuuuuuper erg fan van Meisjes Op De Dijk. Onwijs leuke sieraden en andere accessoires!! Ik wil dit winnen voor mijn lieve zusje omdat wij ook een grote fan is van Meisjes op de Dijk! Fingers crossed. XXXXXXXXXXXX Nina

 11. Hoii, het lijkt me super leuk om dit pakketje te winnen voor mijn beste vriendinnetje. Op dit moment zit ze volop in de toelatingsexamen voor dieren geneeskunde en is ze eigenlijk met niks anders bezig dan leren. Over een paar weekjes is ze jarig en wordt ze de grote 21! Maar zelfs dan heeft ze gezegd dat ze echt moet leren om alle stof kennen. Ik zou haar graag met dit pakketje willen verassen om haar toch nog een beetje een verjaardagsgevoel te geven!

  liefs, Daph

Laat hier een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.